2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2015

    Από την 21η έως την 25η Μαΐου, θα διεξαχθεί στην Αθήνα η 2η Συνάντηση  Πολιτιστικών Αξιών Παραδοσιακού Σαολίν στην Ελλάδα για το έτος 2015 την οποία διοργανώνει ο δάσκαλος Σι Γιάν Σιάνγκ, ιδρυτής του Πολιτιστικού  Κέντρου Σαολίν Ελλάδος "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους" Αθηνών, με σκοπό να προωθηθούν  περισσότερο οι πολιτιστικές αξίες και η κουλτούρα των Σαολίν στην Ελλάδα.

 

Σε αυτή την  συνάντηση θα παρευρίσκεται ο δάσκαλος                                                  , μάχιμος μοναχός της 34ης γενιάς του  ναού Σαολίν της Κίνας και απόστολος του σεβάσμιου ηγούμενου Σι Γιόνγκ Σίν, πνευματικού ηγέτη του ναού.

 

    Ο δάσκαλος Σι Γιάν Τι έχει ένα μεγάλο ιστορικό στον τομέα των πολεμικών τεχνών και τα τελευταία χρόνια, έχει  διδάξει σε πολλά σεμινάρια σε όλη την Ευρώπη.

 

    Την 21η Μαΐου και ώρα 19.30, ο δάσκαλος Γιάν Τι θα δώσει διάλεξη για τον Βουδισμό Τσάν και τον πολιτισμό των Σαολίν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Ελλάδος. Την 22η Μαίου στις 18.30, θα επισκεφθεί το Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Ν. Ηρακλείου, και στις 20.00, θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Περιστερίου. Το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαίου θα πραγματοποιηθούν δύο εκπαιδευτικά εργαστήρια, παραδοσιακού Σαολίν και Τσι Κούνγκ στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Ελλάδος Αθηνών.

 

    

    Στα εργαστήρια θα διδαχθούν:

τα δύο πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής στις 10:00:

Σι Σούι Τζινγκ 洗髓经 (Xǐ Suǐ Jīng) "Πραγματεία για τον καθαρισμό μυελού/εγκεφάλου"

και τα δύο απογεύματα στις 17:30:

παραδοσιακό σύνολο του Δράκου του Ναού Σαολίν 少林龙拳 (Shaolin Long Quan).

 

    Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλες πτυχές του κινεζικού πολιτισμού, όπως η καλλιγραφία, το σερβίρισμα του κινέζικου τσαγιού και πολλά άλλα.

 

    Καλούμε όλες τις σχολές και συλλόγους που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

 

    Το κόστος για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια του Σαβ/κου 23 & 24 Μαίου θα είναι:

 

  • Για τους σπουδαστές των κέντρων ''Πηγή του Νεαρού Δάσους'' : 50 ευρώ

  • Για τους μη σπουδαστές : 100 ευρώ

 

    Για περισσότερες πληροφορίες: shiyanxiang@hotmail.com

   6937454451,6937454358
   2114004494 (Γραμματεία)

 

Δείτε          υλικό από την περσινή επίσκεψη του Δασκάλου Σι Γιάν Τι.

 

 

 

 

 

 

   

Κοινωνικά δίκτυα

© 2019 Ιδιοκτησία του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος. All rights reserved                                                                                 Design by GSM .  Πληροφορίες | Όροι χρήσης | Επικοινωνία