Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΣΕΝ ΓΚΕΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 3 - 6 ΜΑΙΟΥ

Το Σαολίν Γκου Λουίν Κούνγκ φου είναι μια πρακτική που επικεντρώνεται στην βέλτιστη ανάπτυξη της υγείας και φυσικής κατάστασης μέσω της χρήσης κάποιον κινήσεων, με έλεγχο της αναπνοής σε συνδυασμό με υγιή τρόπο ζωής και τη δημιουργία μιας εσωτερικής κατάστασης διαλογισμού και μιας συμπονετικής καρδιάς. Είναι επίσης μια αποτελεσματική και εξειδικευμένη μαχητική τέχνη.

Το Γκου Λουίν Κούνγκ φου είναι σημαντικό για όλους όσους ενδιαφέρονται για το Κούνγκ φου γενικότερα, καθώς από αυτό προήλθε το σύγχρονο, πιο γνωστό Γου Σου. Οι μορφές, που αναπτύχθηκαν πριν από εκατοντάδες χρόνια, είναι αργές, όμορφες, με λεπτομέρεια και διαλογιστικές, παρόλα αυτά θανάσιμες όταν χρησιμοποιούνται σε μάχες. Οι κινήσεις αποσκοπούν στην ανάπτυξη και αποθήκευση εσωτερικής ενέργειας Τσί και παράλληλα στη δημιουργία μιας τέτοιας κατάστασης εγρήγορσης και συνειδητοποίησης έτσι ώστε ο ασκούμενος να μπορεί να ανταποκριθεί με ταχύτητα αστραπής και δύναμη σε οποιαδήποτε κατάσταση.


Η προέλευση του Γκου Λουίν Κούνγκ φου, όπως είναι γνωστό σήμερα, ξεκίνησε πριν από 1500 περίπου χρόνια, όταν άρχισε η ανάπτυξη του πολιτισμού του Σαολίν Τσάν και του Σαολίν Γου. Αυτός ήταν ένας τρόπος ζωής που παρατηρούνταν από τους μοναχούς που ζούσαν στο Ναό Σαολίν της πόλης Ντένγκ Φένγκ της Επαρχίας Χενάν στην Κίνα.

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΣΕΝ ΓΚΕΝΓΚ

Ο Δάσκαλος Τσεν Γκένγκ είναι μαθητής του Μάστερ Γου Ναν Φάνγκ 吴南方 της Ακαδημίας Γκου Λουίν Κούνγκ φου στην Κίνα και ο αρχιεκπαιδευτής των σπουδαστών της Ακαδημίας.

Κατέχει τον βαθμό του 6ου Ντουάν στο Σαολίν Κούνγκ φου από την κυβέρνηση, ξεκινώντας την κατάρτισή του το 2007, πολύ καλός σε πολλές ρουτίνες Κούνγκ φου, εξειδικεύεται σε ένοπλες και άοπλες φόρμες και μιλάει καλά Αγγλικά.

 

 2009 στην Ντένγκ Φένγκ χρυσό μετάλλιο, 2010 χρυσό μετάλλιο σε Εθνικό τουρνουά Κούνγκ φου, 2014 σε Διεθνές τουρνουά  Σαολίν, χρυσό μετάλλιο , 2015 Εθνικό τουρνουά ένα χρυσό μετάλλιο, 2016 Διεθνές τουρνουά Σαολίν, δύο χρυσά μετάλλια.

Ο Δάσκαλος Τσεν Γκενγκ είναι ένας από τους Δασκάλους της Ακαδημίας, που μεταδίδει τις γνώσεις του προσωπικά στον Δάσκαλο Σι Γιάν Σιάνγκ από το 2015. 

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Το Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί από το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαίου έως και το πρωί της Δευτέρας 6 Μαίου με 18 συνολικές ώρες εκμάθησης από τον Δάσκαλο Τσεν Γκενγκ.

Βρείτε την εσωτερική σας δύναμη. Μάθετε να διατηρείτε την εσωτερική αρμονία, να συσσωρεύετε την εσωτερική σας ενέργεια (Τσί) και να ρυθμίζετε την ομαλή ροή της, κατά μήκος των κύριων μεσημβρινών.

Θα μελετήσετε τις πιο σημαντικές και θεμελιωδώς σειρές ασκήσεων για καθημερινή ανάπτυξη. Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία.

Ανάλογα τους συμμετέχοντες, αρχάριοι - πιο προχωρημένοι, θα δημιουργηθούν οι αντιστοιχες ομάδες.
 

 Όσοι συμμετέχοντες ολοκληρώσουν το Εργαστήρι θα λάβουν πιστοποιητικό το οποίο θα είναι ένα επιπλέον απτό χαρακτηριστικό της προόδου σας κατά μήκος του μονοπατιού. Προσεχώς περισσότερα για την ακριβή ύλη του εργαστηρίου. 

Συνολικό κόστος όλων των ημέρων του Εργαστηρίου, για μέλη 120 ευρώ και για μή μέλη 150 ευρώ

Πολιτική κρατήσεων:

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων μόνο με προκαταβολή. Προσοχή, περιορισμένες θέσεις συμμετοχής! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους καταβάλλοντας προκαταβολή 50 ευρώ στην Γραμματεία του Κέντρου, είτε στον λογαριασμό PayPal :  PayPal.Me/ShaolinTempleGreece  έως την Παρασκευή 19 Απριλίου. Το υπόλοιπο ποσό μέχρι την Τετάρτη 1η Μαίου. 

  

Πολιτική ακυρώσεων:

Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης γίνεται μέχρι και 10 ημέρες πριν από το Εργαστήρι. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΟΛΙΝ ΤΣΑΝΓΟΥΓΙ ΕΛΛΑΔΟΣ - SHAOLIN TEMPLE GREECE 希腊少林寺

Πρεβέζης 84, Αθήνα, Τ.Κ 10443

Email: info@shaolintemplegreece.com

Τηλ.: 6994681781 - 2114004494

Κοινωνικά δίκτυα

© 2019 Ιδιοκτησία του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος. All rights reserved                                                                                 Design by GSM .  Πληροφορίες | Όροι χρήσης | Επικοινωνία