1/8

Πολιτιστικό Κέντρο Ναού Σαολίν στην Ελλάδα - Shaolin Temple Greece - 希腊少林寺-文化中心

The Officially Authorized Shaolin Temple Cultural Center in Greece


Το Κέντρο μας παρέχει έναν τόπο συγκέντρωσης για τους ανθρώπους ώστε να βιώσουν την Κινεζική κληρονομιά και φιλοσοφία μαζί, είτε προέρχονται από την Ελλάδα ή από όλο τον κόσμο. 

Το Πολιτιστικό Κέντρο Shaolin Temple Greece 希腊少林寺-文化中心 είναι ανοικτό σε όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, ηλικίας ή αναπηρίας.

 

Στο πολιτιστικό μας κέντρο, εκτός από την διδασκαλία και την προώθηση του ολοκληρωμένου παραδοσιακού Σαολίν ΤσανΓουΓι γίνονται συχνά παρουσιάσεις - εκδηλώσεις και δρώμενα που αφορούν την κουλτούρα των Σαολίν όπως ενεργειακή θεραπευτική άσκηση Σαολίν ΤσανΓι (Τσι Γκόνγκ & Νέι Γκόνγκ), διαλογισμός (Τσαν), παραδοσιακή Κινέζική ιατρική, χορτοφαγική κουζίνα του ναού Σαολίν, μαθήματα κινεζικών, καλλιγραφίας, παραδοσιακό σερβίρισμα τσαγιού κ.α.).

 

Υπεύθυνος για τα αντικείμενα διδασκαλίας του κέντρου, είναι ο απεσταλμένος του Ναού Σαολίν, Σι Γιάν Σιάνγκ 释延向法师 (Shi Yán Xiàng Fa Shi). Να σημειωθεί ότι δάσκαλος Σι Γιάν Σιάνγκ είναι κάτω από την γενεολογία του Ναού Σαολίν, 34ης γενιάς μάχιμος μοναχός Σαολίν και μαθητής του ιδίου του ηγούμενου Σι Γιόνγκ Σιν 释永信 (Shi Yong Xin).

 

shaolin temple greece authorized.JPG

Το Πολιτιστικό Κέντρο Shaolin Temple Greece 希腊少林寺-文化中心 είναι το μοναδικό επίσημα εξουσιοδοτημένο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν σε όλη την Ελλάδα με μοναχό από τον Ναό Σαολίν 少林寺, τον Δάσκαλο Σι Γιάν Σιάνγκ 释延向法师, ο οποίος είναι επίσημα εξουσιοδοτημένος από τον ίδιο τον Ηγούμενο Σι Γιόνγκ Σίν 释永信 του Μοναστηριού Σαολίν, να λειτουργεί Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν στην Ελλάδα,  όπως και να χρησιμοποιεί την επωνυμία και τα λογότυπα του Ναού Σαολίν.Επίσης, ο Δάσκαλος Σι Γιάν Σιάνγκ 释延向法师 διαθέτει όλα τα έγγραφα πιστοποίησης και αναγνώρισης ώς 34ης γενεάς μοναχός Σαολίν, από τον Ναό Σαολίν και την Κινέζικη Ομοσπονδία Βουδισμού (Buddhist Association of China). 

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Buddhist_Association_of_China

Η αποστολή του Πολιτιστικού Κέντρου Shaolin Temple Greece 希腊少林寺-文化中心, είναι να διαδώσει την φιλοσοφία και την κουλτούρα Σαολίν μέσα από την πρακτική και να εκπαιδεύσει όλα τα αισθανόμενα όντα για το πώς να επιτύχουν την Φώτιση, τον καθαρισμό του νου και ένα υγειές σώμα.

Σε γενικές γραμμές, η κουλτούρα Σαολίν υποστηρίζει τις αρετές της καλοσύνης, την επιμονή, την αυτοπειθαρχία, τη φιλανθρωπία και της ανιδιοτελούς συμπόνιας. Με τις σπουδές πάνω σε αυτήν, μαθαίνουμε να είμαστε ενάρετοι πολίτες, ενώ προσπαθούμε να απελευθερωθούμε από τα βάσανα της ζωής.

Μείνετε ενημερωμένοι

Κοινωνικά δίκτυα

© 2021 Ιδιοκτησία του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος. All rights reserved                                                                                 Design by GSM .  Πληροφορίες | Όροι χρήσης | Επικοινωνία