...Μια φορά και έναν καιρό...


''...Μια φορά και έναν καιρό, παρόμοιο με τον δικό μας, σε μια Σχολή πολεμικών τεχνών, ήταν ο Δάσκαλος και οι μαθητές...συγνώμη...οι ''προχωρημένοι'' μαθητές!!!

Λίγο πριν τελειώσει το μάθημα λέει ο Δάσκαλος στους μαθητές του: '' Έχει το δικαίωμα να με ρωτήσει ο καθένας από εσάς, από όλες τις φόρμες που γνωρίζετε, για μια κίνηση και την εφαρμογή αυτής.Έχετε 2 λεπτά να σκεφτείτε...''.

Αφού περάσανε τα 2 λεπτά, τους βάζει σε μια σειρά και ξεκινάει να ρωτάει έναν-έναν.Ελπίζοντας πως κανείς δεν θα τον ρωτήσει τίποτα, οι μαθητές χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο ξεκίνησαν ένας-ένας με την σειρά να ρωτάνε τον Δάσκαλο και αφού ρωτήσανε όλοι, τους είπε αν θέλουν να ρωτήσουνε και για άλλες κινήσεις, και την εφαρμογή τους.

Αμέσως οι μαθητές ξεκίνησαν να ρωτάνε, νομίζοντας πως τώρα είναι η ευκαιρία να τα μάθουνε όλα και πως ο Δάσκαλος θα τους απαντήσει, δείχνοντάς τους τις εφαρμογές.

Μόλις τελείωσαν με τις ερωτήσεις τους οι μαθητές, ο Δάσκαλος απογοητευμένος έκλεισε το μάθημα και έφυγε!''

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Κοινωνικά δίκτυα

© 2019 Ιδιοκτησία του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος. All rights reserved                                                                                 Design by GSM .  Πληροφορίες | Όροι χρήσης | Επικοινωνία