Εθελοντισμός...

September 24, 2015

 

 

Οι εθελοντές συχνά παρεξηγούνται και κατηγορούνται, βάζοντάς στους την ταμπέλα του (εδώ θα χρησιμοποιήσω ιδιαίτερο λεξιλόγιο) "γλείφτη" ή λέγοντας πως ότι κάνουν το κάνουν για να είναι πιο ''κοντά'' με τον Δάσκαλο, αποκτώντας περισσότερα δικαιώματα στον χώρο. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει και απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. 

 

Ο εθελοντισμός έχει σχέση με το δόσιμο του προσωπικού χρόνου και ενέργειας του καθενός, με την προϋπόθεση ότι τα μόνα πράγματα που λάβουμε ως αντάλλαγμα είναι η αυτοεκτίμησης και ο σεβασμος.

 

Το Κέντρο μας έχει λάβει εθελοντική  υποστήριξή από πολλούς ανθρώπους. Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να έχουν φύγει ή να ήταν περαστικοί ή ακόμα να μας στηρίζουν από μακριά, αλλά το Κέντρο μας,

τα τελευταία χρόνια έχει δεί μεγάλη, απίστευτη αλλαγή. Έτσι με τον πέρασμα του χρόνου, το Κέντρο μας αλλάζει και παίρνει την μορφή που πάντα ονειρευόμουνα από την αρχή. 

 

Έχουμε εργαστεί σκληρά για αυτό το Κέντρο και θα συνεχίσουμε , έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πρότυπα του Ναού Σαολίν της Κίνας. Υπήρξαν εθελοντές όλων των ηλικιών, οι όποιοι έχουν έρθει για να βοηθήσουν με τη ζωγραφική ή το βάψιμο, την αναδιαμόρφωση των χώρων, την καθαριότητα κάθε εβδομάδα.

 

Ο καθένας από αυτούς αισθάνεται μια αίσθηση ολοκλήρωσης, μια αίσθηση της ενότητας και οικογένειας. Με χαμόγελα στα πρόσωπά τους, οι εθελοντές γνωρίζουν ότι έχουν συμβάλει σε κάτι που αξίζει τον κόπο. Σας ευχαριστώ όλους, για τον χρόνο σας και την υποστήριξή σας! 

 

                                                                                                                                                        Αμιτουοφό!

Please reload

Featured Posts

Το χρήμα και…ο άνθρωπος…!

January 13, 2016

1/7
Please reload

Recent Posts

September 24, 2015

Please reload

Archive
Please reload