Παγκόσμια Τελετή Απονομής Πολιτιστικών Κέντρων Σαολίν

Μετά από το επιτυχές βίντεο-συνέδριο με τον Ηγούμενο του Ναού Σαολίν, Σι Γιόνγκ Σιν 释永信大师 και ομάδα μοναχών, το Πολιτιστικό μας Κέντρο έλαβε δύο πιστοποιητικά ευχαριστιών από το Ναό Σαολίν και την Φιλανθρωπική Ομοσπονδία της Επαρχίας Χενάν.

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλα τα μέλη μας, που όταν χρειάστηκε, διέθεσαν χρήματα και φαρμακευτικά είδη έτσι ώστε να σταλούν στο Ναό Σαολίν και από εκεί στις πληγείσες περιοχές.

Ακολουθεί η μετάφραση των πιστοποιητικών:

“Προς ολα τα μέλη του Shaolin Temple Greece 希腊少林寺文化中心 και τον αξιότιμο Δάσκαλο Σι Γιαν Σιάνγκ 释延向法师,

ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και την ανιδιοτελή αφοσίωσή σας στον αγώνα κατά της νέας επιδημίας της πνευμονίας της κορώνας το 2020, προκειμένου να υποστηρίξετε την ιατρική περίθαλψη και την κοινότητα πρώτης γραμμής, και να εξασκήσετε τον τρόπο bodhisattva του λαού Shaolin «χωρίς πεπρωμένο και συμπόνια», διπλή καλλιέργεια ευλογίες και σοφία, και απεριόριστη αξία. Στοργικά και χαρούμενα σπίτια κάνουν το μέλλον επιτυχές.

Ο Ηγούμενος του Ναού Σαολίν της Κίνας

Σι Γιόνγκ Σιν 释永信大师”

Κοινωνικά δίκτυα

© 2021 Ιδιοκτησία του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος. All rights reserved                                                                                 Design by GSM .  Πληροφορίες | Όροι χρήσης | Επικοινωνία