Σκοπός του Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος Shaolin Temple Greece 希腊少林寺 ιδρύθηκε το 2008 και είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός. Στόχος του είναι να προωθήσει τον πολιτισμό και την κουλτούρα Σαολίν.

Το Κέντρο μας αποτελείται από μια μικρή ''οικογένεια''.Η διατήρησή του δεν είναι πάντα εύκολη και με τα διάφορα απαραίτητα μηνιαία έξοδα και τους λογαριασμούς μπορούμε πάντα να χρησιμοποιήσουμε ένα χέρι βοηθείας. Επομένως, αν θέλετε να συμβάλλετε στο έργο μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 

Βασικός στόχος είναι η παροχή ενός  χώρου, όπου ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί με την καθοδήγηση ενός έμπειρου και έγκριτου από τον Ναό Σαολίν της Κίνας Δασκάλου, να αναπτυχθεί σωματικά και πνευματικά και να εντρυφήσει στον πολιτισμό και την κουλτούρα Σαολίν. Σύμφωνα με την παράδοση, οι Βουδιστικοί Ναοί και τα Πολιτιστικά Κέντρα χρηματοδοτούνται πάντα από τα μέλη τους  μέσω δωρεών, προς χάριν των μοναχών και της  πνευματικής  εργασίας αυτών. Έτσι εξηγείται γιατί ο Ναός Σαολίν της Κίνας  δεν αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση ενός Ναού στην Ευρώπη. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε ο Ναός Σαολίν της Κίνας να υποστηρίζει πολλά φιλανθρωπικά έργα, όπως η εκπαίδευση και η υγειονομική περίθαλψη 1.000 ορφανών. 

 

Ένας άλλος βασικός στόχος είναι να ακολουθήσουμε και στη χώρα μας, μέσω του Κέντρου μας και αυτής της ιστοσελίδας , το παράδειγμα του Ναού Σαολίν της Κίνας   και να κάνουμε φιλανθρωπικό έργο. Η δωρεά σας δεν βοηθά μόνο στην διάδοση του πολιτισμού και της κουλτούρας Σαολίν στην Ελλάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί σημαντική βοήθεια στην επίτευξη των στόχων μας.

 

                                                                                                                                                                 Γι 'αυτό, σας ευχαριστούμε πολύ!

                                                                                                                                                                                  ΑΜΙΤΟΥΟΦΟ! 

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλα τα μέλη και μή για την υποστήριξή σας.

Αίτηση Μέλους

Κοινωνικά δίκτυα

© 2019 Ιδιοκτησία του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν ΤσανΓουΓι Ελλάδος. All rights reserved                                                                                 Design by GSM .  Πληροφορίες | Όροι χρήσης | Επικοινωνία