top of page
8438BEB6-5B64-4C8A-B68D-DF4BC70472E4.png

Εργαστήρι Σαολίν Τσιν Να - Shaolin Qinna Workshop

Στην περίπτωση που βρεθείτε σε μία δύσκολη κατάσταση από κάποιον και απειληθεί η σωματική σας ακεραιότητα, μπορείτε να αντιστρέψετε γρήγορα την κατάσταση αποκτώντας την ικανότητα να υποτάξετε εσείς αυτόν!

 

Έμφαση θα δοθεί στην εκπαίδευση και ενδυνάμωση του συνόλου του σώματος, έτσι ώστε να υπάρχει κάποια στοιχειώδης φυσική κατάσταση, αλλά και στον συνδυασμό κινήσεων για την γρήγορη και εύκολη αποφυγή από μία δύσκολη κατάσταση κυρίως για μια γυναίκα.

 

Παρόλο που δεν θα θέλαμε να έρθει ουδείς σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση και να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει κάποια τεχνική αυτοάμυνας, δυστυχώς σήμερα υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες.

 

Η προσωπική ασφάλεια για πάρα πολύ κόσμο απειλείται συνεχώς από καιρό σε καιρό. Όπως και να έχει είτε μας συμβεί κάτι είτε όχι, θα πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι.

 

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 21 Οκτ στις 10 το πρωί στην Σχολή Παραδοσιακού Σαολίν & Τάιτσι, Αγίου Πέτρου 25Α, Τ.Κ 12136 στο Περιστέρι, διοργανώνουμε εργαστήρι Σαολίν Τσιν Να με εισηγητή τον 34ης γενεάς μάχιμο μοναχό του Ναού Σαολίν, Σι Γιάν Σιάνγκ 释延向法师.

 

Κόστος:

40 ευρώ για μέλη (επίσης για μέλη σωμάτων ασφαλείας και μέλη οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας).

50 ευρώ για μή μέλη

 

Πολιτική κρατήσεων:

50% με την κράτηση της θέσης συμμετοχής μέχρι 12 Οκτ, το υπόλοιπο 50% μέχρι τις 16 Οκτ. Σε περίπτωση κράτησης από τις 16 Οκτ και έπειτα εξοφλείται όλο το ποσό.

 

Πολιτική ακυρώσεων:

Για ακυρώσεις μέχρι τις 12 Οκτ θα επιστρέφεται το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής, εφόσον έχει γίνει εξόφληση.

Για ακυρώσεις μετά τις 13 Οκτ και μέχρι την ημέρα του εργαστηρίου, θα επιστρέφεται το 25% του συνολικού κόστους συμμετοχής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

6994681781-2114004494

Δήλωση ενδιαφέροντος

Thanks! Message sent.

bottom of page