top of page

Eξορμήσεις Σαολίν, Τάιτσι & Τσιγκόνγκ

Λόγω της ένδειξης ενδιαφέροντος κάποιων μελών μας και μή, για ημερήσιες και όχι μόνο, εξορμήσεις, ειμαστε στην ευχαριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία μιας μικρής ομάδας του Κέντρου μας, την Shaolin Trekking. 

Τα τελευταία 10 χρόνια, ο Δάσκαλος Σι Γιάν Σιάνγκ 释延向法师 έχει ξεκινήσει τις εξορμήσεις στα γύρω βουνά της Αθήνας ώς πρός την αναζήτηση διαφόρων πνευματικών σημείων-τοποθεσιών μέσα στην Μητέρα Φύση.

Με το πέρασμα του χρόνου, κάποια από τα μέλη μας έδειξαν ενδιαφέρον για αυτές τις μικρές αποδράσεις μόλις μία με δύο ώρες το πολύ, από την φασαρία της Αθήνας. Έτσι τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερώθεί μέσα στον χρόνο, μικρές εξορμήσεις στις γύρω περιοχές της Αθήνας, όπως Πάρνηθα, Φυλή, Βαρυμπόπη, Υμμητός, Πεντέλη.

Στις εξορμήσεις μας συνήθως το κόστος συμμετοχής είναι συμβολικό εκτός των περιπτώσεων που θα γίνει κάποια ενοικίαση μεταφορικού μέσου για τον προορισμό μας ή την κράτηση κάποιου δωματίου σε ξενοδοχείο, όπου τότε θα χρειαστεί να καταβάλετε το ποσό που θα σας ανακοινωθεί για να κρατηθεί η θέση σας. 

Δήλωση Συμμετοχής

 

Στις Υπαίθριες περιηγήσεις/δραστηριότητες αν και η Shaolin Trekking λαμβάνει τη δέουσα προσοχή για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος για τους συμμετέχοντες, ένα ορισμένο επίπεδο ευθύνης πρέπει να πέσει σε κάθε συμμετέχοντα για δική του / της προσωπική ασφάλεια στην ύπαιθρο. Επιπλέον, είναι καθήκον σας να ντύνεστε και να εξοπλίζεστε κατάλληλα, και να ενημερώνετε τον οδηγό σας για οποιαδήποτε κατάσταση κατά τη διάρκεια της περιήγησης/δραστηριότητας ή τυχόν προβλήματα υγείας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τις δραστηριότητες ή τις τοποθεσίες για λόγους καιρικών συνθηκών, ασφάλειας ή καταστάσεις μη πρόσβασης.

Ασφάλεια

 

Ο κάθε συμμετέχων είναι υπεύθυνος για τη προσωπική του ασφάλεια. H Shaolin Trekking ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ σε ένα συμμετεχοντα, εκτός εάν αυτό συμβεί λόγω αμέλειας εκ μέρους της. Συμφωνώντας να λάβετε μέρος στις περιηγήσεις/δραστηριότητες που διοργανώνονται από την Shaolin Τrekking, συμφωνείτε να ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας που δίνονται από τον οδηγό και να δίνετε τη δέουσα προσοχή κατά τις δραστηριότητες.

Τι πρέπει να έχουμε μαζί μας

1. Μικρή τσάντα-σακίδιο (χωρητικότητας 20-30 λίτρων περίπου), που να εφαρμόζει άνετα στην πλάτη και να επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση των χεριών.

2. Φακός :έξτρα μπαταρία και λαμπάκι

3. Σφυρίχτρα

4. Σουγιάς ή ανάλογο πολυεργαλείο

5. Αντιανεμικό μπουφάν (Αναλόγως τις καιρικές συνθήκες)

6. Φιάλη με νερό

7. Σακούλα απορριμμάτων(για τα ατομικά μας απορρίμματα)

8. Προσωπικό φαρμακείο.(Επίσης όποια/ος από τους συμμετέχοντες, παίρνει ειδικά φάρμακα ή υπάρχει πρόβλημα αλλεργίας ενίοτε πρέπει να ενημερώνει, για την δική του ασφάλεια και των άλλων μελών της ομάδας).

9. Επίσης, καλό είναι εκείνη την ημέρα οι ενδιαφερόμενοι να τακτοποιούν τις υποχρεώσεις τους έτσι, ώστε η έγνοια της επιστροφής να μην τους επιβαρύνει με βλαπτικό άγχος. Αφού εκτός των άλλων, θα τους στερήσει, κυρίως, την δυνατότητα να απολαύσουν τη δραστηριότητα!


 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Πρεβέζης 84-86

Αθήνα, Τ.Κ 104 43 (Ισόγειο)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

trekking@shaolintemplegreece.com

 (0030) 6994 681781, 2112672597

  • Facebook
  • Instagram

Δήλωση ενδιαφέροντος

Thanks! Message sent.

bottom of page